DE CAMPAGNE

Hier kunt u zien dat wij mensen met gouden handen hebben. Eén van onze leden heeft een fiets opgeknapt voor onze campagne voor de gemeenteraads-verkiezingen. 
En nu wordt deze gebruikt als campagnefiets. Zoals u kunt zien op de foto draagt de fiets de kleuren en de naam van onze partij: KRACHTIG SOCIAAL GROEN.  KSG.

Wij vinden dat wij hebben laten zien dat wij thuishoren in de gemeente Weststellingwerf. Wij zijn een Wij- Partij, d.w.z. we doen alles samen. En daar zit nu net onze kracht. Wij zijn ook een uitgesproken sociale partij, vandaar het rood in ons logo. Wij hebben veel sociale onderwerpen ‘aan onze fiets hangen”. Daarvoor moet deze ook krachtig zijn. Onze partij is krachtig in zijn optreden, wij hebben laten zien dat wij door zware stormen zijn gegaan en deze hebben kunnen overwinnen.

Het groen staat ook niet voor niets in onze naam. Wij vinden een fiets een beter campagnemiddel dan een auto. Doel en middelen moeten immers met elkaar in overeenstemming zijn, dus als wij een groene gemeente nastreven, is de fiets daarbij een logisch middel. Niet alleen voor onze partij naar wij hopen.

 

Hierbij een oproep om ons op de hoogte te brengen van zaken die scheefgroeien of anderszins onze aandacht nodig hebben.

Een oproep die niet alleen voor de verkiezingstijd geldt, maar het hele jaar door. Ons raadslid Marlene Postma staat erom bekend dat zij als raadslid veel zaken zelf onderzoekt en daarmee doorgaat tot zij aannemelijke antwoorden heeft gekregen. Dus veerkracht is ons niet vreemd. Als daar reden voor is zal zij de fietsbel daarover laten rinkelen in de gemeenteraad.

Bij dat onderzoek heeft zij het bestuur en de steunfractie nodig. Dit hebben wij al eens laten zien met het rapport:  “Herinrichting toegankelijkheid in het winkelkerngebied van Wolvega”. Dat rapport hebben wij aan burgemeester van de Nadort overhandigd en iedereen kan het downloaden via onze website.

Maar wij hebben u ook nodig, u als inwoner die de maatregelen aan den lijve ondervindt, maar vaak verder afstaan van de bestuurders in onze gemeente.
Daarom willen wij ook dat er een ombudsman/vrouw en een vertrouwenspersoon in onze gemeente aangesteld worden.
Wij zijn geregeld te zien met onze campagnefiets in de gemeente.

Heeft u iets om aan onze fiets te hangen? Graag, want daar is onze fiets voor bedoeld.