Nu de landelijke verkiezingen voorbij zijn (al weet je nooit voor hoe lang, en zeker nu niet), kijkt onze partij al vooruit naar de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Eén van onze leden heeft een oude fiets voor dat doel opgeknapt, en wel zo, dat deze nu hergebruikt kan worden als onze CAMPAGNEFIETS.

Zoals u kunt zien op de foto, draagt de fiets de kleuren en de naam van onze partij KRACHTIG SOCIAAL GROEN WESTSTELLINGWERF (KSGW).

Omdat het “groen” niet voor niets in onze naam staat, vinden wij een (oude) fiets een beter campagnemiddel dan een auto. Doel en middelen moeten immers met elkaar in overeenstemming zijn, dus als wij een “groene” gemeente nastreven, is de fiets daarbij een logisch middel, niet alleen voor onze partij, naar wij hopen.

Verder zijn wij ook een uitgesproken sociale partij, vandaar eveneens het rood in ons logo. We hopen in de komende maanden ook veel sociale onderwerpen “aan onze fiets te hangen”, want dat is hard nodig, nu met name binnen het sociaal domein dingen gebeuren die we met de beste wil van de wereld niet meer sociaal kunnen noemen.

Daarom ook aan u de oproep om ons op de hoogte te brengen van zaken die scheefgroeien of anderszins onze aandacht nodig hebben. Marlene Postma staat erom bekend dat zij als raadslid veel zaken zelf onderzoekt en daarmee doorgaat tot zij aannemelijke antwoorden heeft gekregen. Als daar reden voor is, zal zij de fietsbel daarover laten rinkelen in de gemeenteraad. Bij dat onderzoek heeft zij ons als bestuur en steunfractie nodig, maar ook u, als inwoner, die de maatregelen aan den lijve ondervindt, maar vaak verder afstaan van de bestuurders in deze gemeente.

U kunt ons bereiken via “Contact”.

Onze campagnefiets zal vanaf nu van tijd tot tijd in de gemeente opduiken. Misschien heeft u dan iets dat u aan onze fiets wilt hangen. Daar is deze fiets voor bedoeld.