Mijn naam is Marlene Postma,

Mijn interesse voor politiek heb ik van huis uit meegekregen. Zo ben ik een aantal jaren raadslid geweest in de gemeente Weststellingwerf.

Ik heb in mijn leven heel veel mooie dingen mogen doen, opleidingen kunnen volgen en een bijdrage  leveren aan de raad van de gemeente Weststellingwerf.

Al deze ervaringen hebben mij gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben, ik heb mij altijd dienstbaar aan de samenleving opgesteld en in mijn optreden wil ik dicht bij mezelf blijven.

Ik zal mij vastberaden inzetten voor een krachtige, sociale en rechtvaardige samenleving met aandacht voor de sociaal zwakkeren, om mensen kansen te geven en te bieden en nog veel meer.

Ik sta altijd open voor ideeën en initiatieven van mensen, heb altijd een luisterend oor voor anderen, zodat er invloed uitgeoefend kan worden in de gemeente.

Binnen ons team zetten wij ons in om samen met alle mensen die ons steun hebben toegezegd, onze idealen en doelen zoals wij die voor de gemeente Weststellingwerf hebben, te realiseren door eerlijk, rechtvaardig, krachtig en sociaal te zijn.