Marlene Postma - lijsttrekker

Welkom op de website van Krachtig Sociaal groen Weststellingwerf. Fijn dat u onze website bezoekt.

 

Mijn naam is Marlene Postma.

Mijn interesse voor politiek heb ik van huis uit meegekregen.

Ik heb in mijn leven heel veel mooie dingen mogen doen en opleidingen kunnen volgen. Nu lever ik al een aantal jaren een bijdrage aan de raad van de gemeente Weststellingwerf. Eerst was dat als fractievoorzitter van een andere partij, maar na een moeilijke periode voor mij en de steunfractie was de tijd gekomen om een eigen, lokale partij te beginnen. Mooie dingen, nare dingen: al deze ervaringen hebben mij gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Sterker en meer vastberaden nog dan voorheen, wil ik mij dienstbaar opstellen en zet ik mij in voor een Krachtige, Sociale en Groene samenleving in Weststellingwerf. Daarbij gaat het mij erom, als partij op te komen voor alle inwoners en in het bijzonder de meest kwetsbare mensen kansen te bieden.

Ik sta altijd open voor ideeën en initiatieven en heb een luisterend oor voor anderen. Op die manier kan er invloed uitgeoefend worden in de gemeente.

De steunfractie en ik zetten ons met een warm hart in voor de inwoners van Weststellingwerf. Samen met alle mensen die ons steun hebben toegezegd, willen wij de idealen en doelen die wij voor de gemeente Weststellingwerf hebben, realiseren. Eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Op een krachtige manier willen wij sociaal en verbindend zijn.