Beste allemaal,

Mijn naam is Andrei Vonk. Ik ben 26 jaar en ik ben een echte Weststellingwerver. Ik woon inmiddels 23 jaar in het dorp Wolvega. In de tijd dat hier nu woon, heb ik Weststellingwerf langzaam zien veranderen. Steeds weer met het oog op de toekomst en de generaties die gaan volgen. Een aantal opvallende beeldbepalende zaken vallen daarbij op. Zo heb ik meegemaakt dat onze stiekelstok plaats maakte voor een nieuw autoluw centrumplein. Daarnaast zijn er ook aanpassingen gedaan op en om het spoor. Inmiddels zie ik ook positieve veranderingen plaatsvinden in de dorpen rondom Wolvega. Ook hier wordt flink aan de toekomstige weg getimmerd. De gemeente Weststellingwerf zit dan ook absoluut niet stil.

Sinds jongs af aan heb ik al interesse gehad in alles wat maar met politiek te maken heeft. Dit is onder andere één van de redenen dat ik me bij KSGW heb aangesloten. Ik vind het belangrijk dat de stem van de inwoner gehoord word.

Samen met de andere leden van KSGW wil ik mij verder inzetten voor een duurzame samenleving waar we met zijn allen aan kunnen en blijven werken. Samen sta je sterker dan alleen. Samen kunnen we positieve veranderingen brengen. Ik geloof dat wij, als we met z'n allen de schouders eronder zetten, deze gemeente nog mooier en leefbaarder kunnen maken dan dat deze nu al is.